Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Δεν ψηφίζουν κανένα οι νέοι!

Όσες δημοσκοπήσεις γίνονται τον τελευταίο καιρό, δείχνουν ένα σημαντικό κοινό στοιχείο και συνάμα πολύ ανησυχητικό.


Οι νέοι ΔΕΝ θέλουν να ψηφίσουν κανένα κόμμα και ούτε καν να πάνε στην κάλπη.


Η απαξίωση των νέων για την πολιτική, η οποία ασφαλώς πηγάζει από την ίδια τη λειτουργία των κομμάτων, το επίπεδο και τις ακατανόητες στάσεις και δράσεις των πολιτικών, τις βλακείες, τους λαϊκισμούς, τα ρουσφέτια, την αδιαφορία σε κάθε τι που αφορά τον τόπο και άλλα πολλά!


Οι πολιτικοί και κυρίως οι βουλευτές έχουν περιοσριστεί στο Κυπριακό, θέμα το οποίο και θεσμικά δεν εμπίπτει καν στην δικαιοδοσία αλλά τους όρους εντολής τους, και έχουν αφήσει τον τόπο στο έλεος του Θεού.


Κοινωνικά, οικολογικά, οικονομικά, πολιτιστικά και άλλα θέματα, παραμένουν κλειδωμένα στα συρτάρια των επιτροπώς της βουλής για χρόνια ολόκληρα, προβλήματα σοβαρά και βασανιστικά παραμένουν άλυτα, οι πολίτες βασανίζονται και ταλαιπωρούνται συστηματικά από αυτή την αδιαφορία, αυτοί όμως το βιολί τους. Δεν τους καίγεται καρφί.


Μοιράια λοιπόν, φτάνουν οι νέοι στην απόφαση ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αξίζει, κανένας δεν είναι καλύτερος από τον άλλο, από κανένα δεν περιμένουν οποιαδήποτε βοήθεια ή ενασχόληση με τα δικά τους πρα;γματικά προβλήματα και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα ψηφίσουν κανένα. Ούτε έχουν τη διάθεση να σπαταλήσουν την Κυριακή τους για κάτι που για αυτούς δεν έχει ούτε νόημα ούτε και σκοπό.


Οι νέοι, τον Μάη θα ψηφίσουν παραλία. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τα κόμματα και όλοι όσοι θα ζητούν την ψήφο τους και θα τους τάζουν λαγούς με πετραχίλια τον ερχόμανο Μάη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου